Op zoek naar de schatten van De Vlieg in kasteel van GAASBEEK

C21

Op zoek naar de schatten van De Vlieg in kasteel van GAASBEEK

De_vlieg_2012_p200
Repro EP

Vliegfans kunnen nog tot 2 september terecht in het Kasteel van Gaasbeek op zoek naar de schatkist. De vinder kan jaar gratis cultuurplezier winnen voor het ganse gezin. De zoektocht kan alle dagen van 10 tot 18 uur.

Het kinderlabel van CultuurNet Vlaanderen organiseert op meer dan 250 culturele plaatsen een spannende schattenzoektocht. Meer dan 20.000 kinderen brachten reeds een bezoek aan de cultuurhuizen en hebben daar gezocht naar de vindplaats van de schatkist. Op www.UiTmetVlieg.be    kunnen ze hun schattenjacht nog tot 2 september plannen.
Ook het Kasteel van Gaasbeek doet mee. Nog de hele zomervakantie lang kan men ook hier op zoek naar de schat van Vlieg. Maak kennis met portiermuizen Arnoldus XV en Arnoldus XVI, de hoofdpersonages in de audiotour voor families, Volg hun tips en vind de schat en men krijgt jaar lang gratis cultuurplezier voor het hele gezin.
Met een vergrootglas kunnen speurneuzen hun unieke code ontcijferen. Door deze code in te voeren op www.UiTmetVlieg.be komen ze in aanmerking voor de wekelijkse verloting van culturele vrijkaarten. Er gingen al vier kinderen aan de haal met een gouden Vliegpas, voor een half jaar gratis cultuuractiviteiten met de familie,
.Praktische informatie: Dagelijks van 10u tot 18u (laatste bezoek om 17u), maandag gesloten. De zoektocht in de binnentuin is gratis voor kids tot 12 jaar, de audiotour voor families is inbegrepen in een kasteelbezoek. Tickets kosten € 7, reductie- en groepstarief € 5, jonger dan 26 jaar: € 1, kinderen onder 7 jaar: gratis. Meer informatie vind je
Op www.kasteelvangaasbeek.be of www.UiTmetVlieg.be kan men de schattenjacht plannen en meedoen aan de wedstrijd door de codes in te voeren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief