Ludieke acties op de markt in LENNIK

C21

Ludieke acties op de markt in LENNIK

Editiepajot_lennik_voelen
Ingezonden foto
 

Zowel CD&V als N-Va-Lennik² hielden een ludieke actie op de markt in Lennik. Bij de ene partij waren er drie voeldozen met daarop de woorden Denk – durf en doe. De anderen lieten met plastieken muntjes de belangstellenden het Lenniks budget verdelen over verschillende programmapunten.

CD&V had zes kokers opgesteld die elk een actiepunt voorstelden. De voorbijgangers konden muntjes droppen. De kokers die stond voor een beter onderhoud van de straten en die voor betere fiets- en voetpaden kregen de meeste muntjes.
De N-Va had een stand met drie “voeldozen”, met daarop de woorden DENK – DURF – DOE . Wat verwijst naar de slogan van het kartel. Men zag niet wat er in zat, maar men moest voelen om te weten te komen wat er in zat. De voorwerpen in de dozen verwezen naar goed en geïnformeerd denken (een folder die herinnert aan het in juni al voorgestelde verkiezingsprogramma), durven kiezen voor een hechte ploeg en beleid met pit (pikante rode pepers), en ten slotte aan deze keuze ook resultaat verbinden door iets te doen met z’n stemrecht, en kracht te geven aan wie Lennik positief vernieuwt (stempotloden).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief