Diefstal en ongelukken in LENNIK

C21

Diefstal en ongelukken in LENNIK

3_politielogo_2011_p200

In Gaasbeek verdween een handtas uit een wagen en in Lennik gebeurde een ongeval met vluchtmisdrijf en een ongeluk met gewonden. Op de parking van de Exquise was er een massale vechtpartij.

Zijraam van voertuig ingeslagen
Op de parking van het kasteel van Gaasbeek werd het zijraam van een voertuig ingeslagen. De dieven gingen aan de haal met een handtas die in de koffer lag.
Voertuig aangereden in Lennik
In de Jozef Van den Bossche verklaarde een bestuurder te zijn aangereden door een onbekend voertuig dat hem inhaalde en hierbij aanreed. De bestuurder raakt hierdoor van de rijbaan en kwam terecht tegen een distributiekastje van Telenet en de omheining van een woning. Geen gegevens gekend van het ander inhalend voertuig.
Verkeersongeval met gewonden in Lennik
Op de Ninoofsesteenweg in Lennik gebeurde een verkeersongeval met gewonden. Een personenwagen reed op de N8 richting Dilbeek op de linkerrijstrook met de intentie linksaf te slaan. Het voertuig kwam tot stilstand om af te slaan maar dat werd te laat opgemerkt door een andere achterliggende bestuurder en het kwam tot een aanrijding. De passagier van het aangereden voertuig werd licht gewond afgevoerd naar het ziekenhuis OLV Asse.
Massale vechtpartij
Massale vechtpartij op de parking van de dancing Exquis. Een dertigtal personen zijn op de vuist gegaan na sluitingstijd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief