LENNIK - Bestelwagen komt in living terecht en diefstal van benzine

C21

LENNIK - Bestelwagen komt in living terecht en diefstal van benzine

3_politielogo_2011_p200

Op de Ninoofsesteenweg in Lennik kwam een bestelwagen met 4 Portugezen aanboord met hun voertuig in de living van een woning terecht. In de Lombeeksestraat werd getracht om benzine uit twee wagens te stelen.

Op de Ninoofsesteenweg in Lennik reed een bestelwagen met vier Portugezen aan boord richting Ninove. Ter hoogte van huisnummer 52 verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig en week uit naar links waarbij hij de volledige steenweg overstak. Hij kwam terecht op de verhoogde berm raakte een verdeelkast van Havi TV en reed vervolgens tegen de zijgevel van de woning 52. Door de klap kwam het voertuig gedeeltelijk in de living van de woning terecht. De bestuurder en drie andere Portugeze inzittenden werden overgebracht naar het Erasmusziekenhuis. De brandweer van Lennik kwam eveneens ter plaatse.
In de Lombeeksestraat in Lennik werd benzine gestolen uit een voertuig. Onbekenden sneden de benzine toevoer van een VW transporter door en trachten zo de benzine uit de tank te stelen. Omdat er zeer weinig benzine in de tank zat gingen ze naar het voertuig er naast en boorden onderaan een gaatje in de benzinetank. Onder deze tank plaatst men een plastieken bakje om de benzine op te vangen. Vermoedelijk werden ze hierbij gestoord. Toen de eigenaar ging kijken zag hij het bakje nog staan waar de benzine nog aan het inlopen was.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2012
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief