LENNIK - LEF gaat er mee door

C21

LENNIK - LEF gaat er mee door

Verkiezingen_14102012_p200
Repro EP

De kiezer heeft de kaarten geschud, en herschud. In Lennik behaalde LEF geen verkozene, maar toc gaan ze er mee door. Jean Van Droogenbroeck, medeoprichter van LEF werd op de bestuursvergadering tot voorzitter aangeduid

Nieuwkomer LEF haalde 5,5 % van de stemmen en miste nipt een zetel. Het partijenlandschap in Lennik werd daardoor hertekend. Er zijn nu drie grotere partijen (Lijst van de Burgemeester, N-VA en CD&V) en drie kleinere (Vlaams Belang, Groen-sp.a en LEF).
Dat 1 op de 20 Lennikenaren een stem heeft uitgebracht op LEF, sterkt de partij in haar wil om er onverdroten mee door te gaan. Voor LEF was het de eerste keer dat het aan de verkiezingen deelnam.
De partij bestaat ook nog maar één jaar. In die zin biedt een score van 5,5% zeker perspectieven om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien, zeggen ze bij LEF
Hoe ziet die toekomst eruit? In de eerstkomende maanden zal LEF zich vooral toeleggen op de uitbouw van de partij. Door structuur te brengen in de beweging, door nieuwe mensen aan te trekken, door contacten te leggen over de partijgrenzen heen en door het beleid van de nieuwe bewindsploeg op een kritische manier te volgen en te evalueren.
Teneinde dat proces in goede banen te leiden werd Jean Van Droogenbroeck, medeoprichter van LEF, op de bestuursvergadering van dinsdag 23 oktober tot voorzitter aangeduid.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief