LENNIK : Bij de BICF (Belgian Indoor Cycling Federation) zijn ze op zoek naar 1000 nieuwe lesgevers

C21

LENNIK : Bij de BICF (Belgian Indoor Cycling Federation) zijn ze op zoek naar 1000 nieuwe lesgevers

11067533_1072795892747548_8067547117144762509_o
Indoor cycling zorgt voor een leuke hobby en bijverdienste.
 

Tom Valck van Fithuis LENNIK en mede-eigenaar van de BICF trekt aan de alarmbel. Er is dringend nood aan geschoolde lesgevers voor Indoor Cycling

Bij de BICF (Belgian Indoor Cycling Federation) zijn ze op zoek naar 1000 nieuwe lesgevers.
Hoewel er op de arbeidsmarkt een schaarste is aan vacatures en het moeilijk is voor velen om een passende job te vinden, is er in de fitnessbranche een nijpend tekort aan geschoolde instructeurs.
Kristof Cuppens, eigenaar van de BICF, verteld: “Wekelijks ontvang ik verschillende berichten en telefoons van clubs die op zoek zijn naar vervangers en vaste lesgevers. Wetende dat er ongeveer een 500-tal sterk actieve fitnessclubs zijn in Vlaanderen en dat er gemiddeld 2 Indoor Cycling instructeurs (minstens) nodig zijn per club om lesgeef continuïteit en kwaliteit te bieden. Zoek ik samen met mijn team 1000 enthousiastelingen.”

“Lesgeven is heel erg bevorderlijk voor je zelfvertrouwen en zelfbeeld”, aldus Tom Valcke, mede-eigenaar van de BICF. “Daarom is lesgeven de leukste manier om bij te verdienen én een gezonde hobby.” Daarnaast valt lesgeven in de categorie van best betaalde bijverdiensten. Ben je een fiets liefhebber, dan is dit zeker iets om te onderzoeken.

Om mensen snel toegang te geven tot een job als Indoor Cycling instructeur (ook wel bekend in de volksmond als Spinning) organiseren ze daarom bij BICF de eerste express opleiding op 5 & 6 september 2015 voor particulieren.

De expressopleiding kost je €59. Wetende dat een gemiddelde lesgever €25 per uur betaald krijgt, heb je na drie lessen je investering al meer dan terug verdient.
De opleiding gaat door te Antwerpen, Wezenbergfit.
Na afloop van de beide opleidingsdagen ontvang je een branche erkend diploma. Met dit diploma kan je na een stage aan de slag in 1 van de vele fitnesscentra.

Meer info: be.wicf.net/1000-vacatures

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2015
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief