LENNIK - Nieuwe folder thuisverkoop

LENNIK - Nieuwe folder thuisverkoop

Fruit
Foto Felix Merckx
 

 Lennik wil de lokale land- en tuinbouwers ten volle ondersteunen en brengt in samenwerking met de landbouwraad een handige en aantrekkelijke thuisverkoopfolder uit. De Lennikse land- en tuinbouwers liggen de gemeente Lennik nauw aan het hart. In de landbouwraden werken beide  dan ook naarstig samen rond  allerhande thema’s omtrent land- en tuinbouw.

Zo ontstond ook het  idee om de thuisverkopende land- en tuinbouwers in de kijker te zetten. De gemeente Lennik  contacteerde alle land- en tuinbouwers in Lennik. Hiervan gaven 7 bedrijven,  die aan thuisverkoop doen, aan te willen deelnemen. Hun aanbod is zeer uitgebreid: groenten, fruit, aardappelen, honing, melk en sierplanten. Hieruit vloeide een handige en aantrekkelijke  folder voort die in alle Lennikse bussen zal belanden. De folder is ook beschikbaar in het gemeentehuis en bij de thuisverkopers zelf.

Door de rechtstreekse verkoop zonder tussenhandelaar is er een nauwer en leuker contact met de consument en dit  geeft uiteraard veel meer voldoening. Bovendien kunnen de land- en tuinbouwers een eerlijke prijs hanteren wat voordelig is voor zowel consument als producent. Kwaliteit van de bovenste plank!

Tijdens de Lennikse jaarmarkt van 26 november kan je kennismaken met de thuisverkopers bij hun stand.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2016
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Emile Devogeleer | 10 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Felix Merckx | 03 okt 2017
Emile Devogeleer | 10 sep 2017

archief