LENNIK - Infoavond heraanleg Schapenstraat

LENNIK - Infoavond heraanleg Schapenstraat

Lennik_logo
EP

 Op donderdag 15 december organiseert de gemeente Lennik samen met Aquafin een eerste infoavond over de geplande riolerings- en wegenwerken in de Schapenstraat. Deze infoavond gaat door in gemeenteschool 't Rakkertje, Assesteenweg vanaf 19 uur.

Met dit project wil de gemeente Lennik de wegenis van de Schapenstraat heraanleggen en zal er langs beide zijden van de Schapenstraat een volwaardig fietspad worden aangelegd. Bijkomend zal er een gescheiden stelsel worden aangelegd in de Schapenstraat en de zijstraten de oude Schapenstraat, de Oude Brusselsestraat tot aan nr. 22 en de Baasbergstraat. In de Lostraat zal er een nieuwe gracht worden aangelegd.

Het afvalwater zal gescheiden van het regenwater worden opvangen. Het afvalwater zal uiteindelijk terecht komen in de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Het propere regenwater wordt aangesloten op de bestaande en nieuwe grachten, die op vraag van de Provincie worden aangepast als buffergrachten.

Het ontwerp voor het wegenis- en rioleringsdossier is in opmaak. De vereiste vergunningen worden daarna aangevraagd.  De werken zullen vermoedelijk in september 2018 van start kunnen gaan.

Op de informatieavond worden de werken verder toegelicht en vragen beantwoord.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2016
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 10 sep 2017
Felix Merckx | 04 sep 2017
Felix Merckx | 25 aug 2017

archief