LENNIK - Pralines voor gemeentepersoneel

LENNIK - Pralines voor gemeentepersoneel

Pralines_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Pralines_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Pralines_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 Het is een traditie geworden in Lennik : nu reeds voor de vierde keer, ging de fractie van het kartel N-VA - LENNIK KWADRAAT doosjes pralines brengen bij het gemeentepersoneel van Lennik.  Elke dienst van zowel gemeente als OCMW werd een bezoekje gebracht door enkele mandatarissen.

5 mandatarissen bezochten alle diensten die toegankelijk waren. Andere diensten worden later nog aangedaan. Hiermee wenst de fractie de gemeentepersoneelsleden te bedanken voor hun inzet en dit ook in sommige moeilijke momenten. Door enkele harde besparingen op personeel (onder andere Vrije Tijd, Sport, Cultuur, en technische diensten) en verlies van ervaring wegens moeilijke werksfeer, is het niet altijd eenvoudig om de dienstverlening op peil te houden.

Als grootste fractie in de gemeenteraad wil het oppositiekartel daarom haar waardering betonen voor de gemotiveerde inzet van het personeel voor de Lennikse bevolking. Het gemeentelijk personeel dat het gezicht is van de gemeente en het visitekaartje van de gemeente.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Emile Devogeleer | 10 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Felix Merckx | 03 okt 2017
Felix Merckx | 30 sep 2017
Emile Devogeleer | 10 sep 2017

archief