LENNIK - Jos Leysen Eredeken van de arbeid

LENNIK - Jos Leysen Eredeken van de arbeid

Jos_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Jos_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Jos_3
Foto's Emile Devogeleer
 

 Lennikenaar Jos Leyssens kreeg voor opmerkelijke, belangrijke, maatschappelijke realisaties in  de beroepssector architect-ingenieur- architect het brevet van eredeken van de arbeid.  Als laureaat wordt je erkend voor de nieuwe, innoverende kijk op de wereld van de architectuur. Jos Leyssens is afgestudeerd in 1990 als architect-ingenieur.

Hij vestigde zijn zaak Licence to Build in Lennik waarvan hij aan hoofd staat van de dagelijkse leiding samen met 35 medewerkers onder meer gespecialiseerd in scholenbouw, sportinfrastructuur en zorgsector.

De laureaat is stichter en voorzitter van NAV ( Netwerk architecten Vlaanderen)  zn voorzitter van meerdere verenigingen in de beroepssector van de architecten.

Met de nodige kennis en formaliteiten komt iemand in aanmerking om deel te nemen aan de selectieprocedure voor het verwerven van de titel van Laureaat van de arbeid georganiseerd door het Koninklijk Instituut der Eliten van de arbeid ( K.I.E.A.).

Van het gemeentebestuur ontving hij namens de Koning de brevetten van : Bruggebouwer in de sector architect- ingenieur- architect en Eredeken van de arbeid in de sector architect- ingenieur – architect. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 jun 2018
Marc Colpaert | 27 mei 2018
Marc Colpaert | 26 mei 2018

archief