LENNIK - Prins van Brabant bier

C21

LENNIK - Prins van Brabant bier

Prins_1
EP
Bier_prins
EP
 

 Pajotse kunstenaars bewerkten een houten Prins. Op zaterdag 24 juni, vanaf 13 uur, kan je de kunstpaarden komen bewonderen. Bij mooi weer: aan de kerk van Sint-Kwintens-Lennik. Bij regenweer: bij Huis Vossen (Alfred Algoetstraat). De paarden zullen ook te bekijken zijn op de facebookpagina van Prins, op de blogspot prinslennik.blogspot.be   , op twitter @prinslennik  .

 De paarden worden ook te koop aangeboden (ter ondersteuning van de feestviering op zondag 10 september). Je kan een bod uitbrengen tot 20 juli via mailto:prinslennik@gmail.com?subject=tentoonstelling%20-%20info%20paard%20  

 Zaterdag kan men ook proeven van het nieuwe "Prins van Brabant-bier gebrouwen door Vrijstaat Vanmol. Vrijstaat Vanmol werd in mei 2016 opgericht door cartoonist Erwin Vanmol. Lange tijd bleef zijn bierpassie beperkt tot het proeven van kwaliteitsbieren, het creëren en brouwen van bieren thuis en het ontwerpen van etiketten voor zowel Belgische als Amerikaanse brouwers.

Erwin vond hij in Lennik, vlakbij de oude Frankische dries van ’t Nelleken, een geschikte locatie voor zijn microbrouwerij. Hij wordt tijdens het ontwikkelen van nieuwe recepten en proefbrouwsels bijgestaan door Jan, zijn 16-jarige brouwassistent en vennoot. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2017
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief