Opnieuw naar een veilig verkeersbeleid in LENNIK

C21

Opnieuw naar een veilig verkeersbeleid in LENNIK

Lennik_kw
Ingezonden foto
 

 Door het invoeren van een aantal wijzigingen in de verkeersafwikkeling in Lennik heeft het Open VLD-CD&V bestuur de verkeersdruk sterk omhoog gedreven. N-VA-LENNIK² voorspelde dan ook herhaaldelijk dat deze nefaste ingrepen een aanzuigeffect zouden hebben en het (vracht)wagenverkeer in Lennik zou doen pieken

Het gaat om de afschaffen van de stop ter hoogte van de Schoolweg, een chaotisch parkeerbeleid en et weigeren van snelheidscontroles in  de 30-km zone

Blijkbaar is het Open VLD-CD&V bestuur na 4 jaar experimenteren noodgedwongen tot dezelfde conclusie gekomen. Langs de pers om vernemen we inderdaad dat het Open VLD-CD&V bestuur dure verkeersingrepen plant om het doorgaand (vrachtwagen)verkeer aan banden te leggen.

Men plant inderdaad bijkomende trajectcontroles, en gaat onderzoeken hoe men vrachtwagens uit de Lennikse centrale straten kan weren door dure infrastructuur ingrepen.

“Eens te meer kiest  het Open VLD-CD&V bestuur voor geldverslindende en dure oplossingen na de goedkope en efficiënte oplossingen afgebroken te hebben. N-VA-LENNIK² gaat het engagement aan de verkeersstop ter hoogte van de Schoolweg terug in te stellen , snelheidscontroles in de 30-km zone te organiseren en eeen Lenniks parkeerbeleid te voeren op maat van de Lennikse bevolking en dus een parkeerbeleid in te voeren waar 30 min. betaalde parkeertijd ook 30 min. parkeergenot garandeert”, zegt Etienne VAN VAERENBERGH, voorzitter LENNIK².

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief