LENNIK - De 2de editie van Prinstreffen

C21

LENNIK - De 2de editie van Prinstreffen

Oude_moto_s
EP

 De tweede editie van Prinstreffen vindt plaats tijdens de Lennikse Feesten op zondag 20 augustus 2017.  Naar goede jaarlijkse gewoonte stelt Luc De Man er zijn collectie oude bromfietsen tentoon. Vorig jaar evolueerde dat tot een heuse Oldtimermeeting op het A. Masiusplien met in de namiddag een rondrit voor oude bromfietsen door het Pajottenland. Oldtimer auto’s, motoren, bromfietsen en fietsen zullen  vanuit alle uithoeken van België naar Lennik afzakken. 

Het publiek wordt er met open armen ontvangen om op het plein mee te genieten van de unieke sfeer die bij de gepassioneerde liefhebbers voor deze oldtimers heerst. Bezoekers zullen kunnen wandelen tussen voertuigen van alle mogelijke leeftijden. Het wordt een bijzonder kleurrijk gebeuren dat een grote toets aan nostalgie zal uitstralen. Dit jaar zal ook Touring Wegenhulp aanwezig zijn met een paar oude assistentie-voertuigen en ook de Cadillac-club België heeft zijn deelname bevestigd, hun konvooi deelnemende wagens zal de blikvanger zijn op het Masiusplein.

Vanaf 10.00 u worden de deelnemers verwacht op het A. Masiusplein in Lennik . 

Om 13.30 u start de rondrit voor bromfietsen ouder dan 25 jaar. Het parcours brengt de voertuigen naar het glooiend landschap van het Pajottenland voor een rit van ongeveer 40 km. 

De meeting eindigt rond 16.00 u zodat zoveel mogelijk bezoekers van de Lennikse Feesten van het spektakel kunnen genieten.

Zowel voor de eigenaars van de oldtimers als  voor de bezoekers is de inkom gratis. 

Voor een hapje en een drankje kan je op het plein terecht in de Oude Dekenij. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jul 2017
Felix Merckx
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief