Uniek loopevenement aan kasteel van GAASBEEK

Uniek loopevenement aan kasteel van GAASBEEK

Gaasbeek_rakke
Ingezonden foto
 

 Na een gesmaakte editie vorig jaar met bijna 700 lopers, organiseert de  ouderraad van de gemeentelijke basisschool in Lennik voor de 4de keer op rij een uniek loopevenement. Op zondag 8 oktober 2017 loopt de RakkerRun opnieuw in en rond het Kasteel van Gaasbeek.

5 en 10km voor de recreatieve joggers en geoefende sportievelingen, een duoloop met mama, nonkel of de lievelingsjuf en aangepaste afstanden voor kleuters en kinderen tot 10 jaar. Voor alle benen wat wils dus! Vooraf  inschrijven kan nog tot 1 oktober tegen voordeeltarief. Ook op de dag zelf kan je nog een borstnummer bemachtigen, zolang de voorraad strekt.

De RakkerRun Lennik - KasteelTrail vindt plaats aan dé toeristische trekpleister van het Pajottenland! Rond het Kasteel van Gaasbeek werd immers een exclusief parcours uitgetekend in een sprookjesachtig decor. Een familiaal loopevenement! Ze moedigen daarom iedereen – in het bijzonder de allerkleinsten – aan in de verkleedkoffer te duiken en zich als een echte prinses of koene ridder naar Gaasbeek te bewegen.

De organisatoren  gaan er prat op dat deze KasteelTrail sport, toerisme en cultuur mooi met elkaar verenigd. Voor de organisatie tekent bovendien de ouderraad van ’t Rakkertje, de gemeentelijke basisschool van Lennik, die gezondheid en “sport voor iedereen” hoog in het vaandel draagt.

Het programma:
- 14u30: KleuterRun 400m (tot en met 6 j)
- 14u30: KinderRun 1.2 km (6-10 j)
- 14u45: DuoRun 2 km
- 15u15: RakkerRun KasteelTrail Lennik 5 en 10 km

Het kanonschot van de start zal net voor de poorten van het kasteel gegeven worden.

Inschrijven voor de verschillende loopnummers kan via de website www.rakkerrun.be  en dit tot zondag 1 oktober.

Volwassen voorinschrijvers betalen 6 euro, kinderen amper 3 euro voor de kleuter-, kinder- en DuoRun. Let op: de inschrijvingen zijn om organisatorische redenen beperkt! Sprint dus snel naar en door het inschrijvingsformulier!

Inschrijven kan daarna enkel nog op de dag zelf aan het secretariaat, vanaf 13uur. Inschrijven kost dan 8 euro, of 4 euro voor kinderen.

Meer informatie : www.rakkerrun.be  en op de facebookpagina facebook.com/ rakkerrun of is te bekomen via mail op rakkerrun@gmail.com  . 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 12 jul 2018
Devogeleer Emile | 06 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 jun 2018
Marc Colpaert | 27 mei 2018
Marc Colpaert | 26 mei 2018

archief