LENNIK - Stoffenbieke opent pop-up winkel

LENNIK - Stoffenbieke opent pop-up winkel

Pop_up
Ingezonden

 Stoffenbieke opent dit najaar een pop-up winkel in Sint-Kwintens-Lennik met bio/ecologische stoffen en applicaties. Waarom bio? Niet omdat het hip is, maar vooral omdat het beter is voor de huid en de natuur.

Vergeet de term “geitenwollensokken”, Stoffenbieke toont dat ecologische stoffen heel kleurrijk en zacht zijn. Kies je voor de GOTS-collectie dan weet je dat er van het zaadje tot de productie van de stof er rekening is gehouden met de natuur. Er werd gebruik gemaakt van bio katoen, er werden geen schadelijke kleurstoffen toegevoegd en de katoenarbeiders kregen een correcte prijs (= fair trade). En geef toe, dat voelt goed!

De pop-up store bevindt zich in de nabijheid van het centrum, namelijk in Halleweg 4. Deze straat is ondanks de werken in de Frans Vandersteenstraat bereikbaar! Je kan er terecht iedere dinsdagavond van 19u tot 20u30 en iedere zaterdag van 10 tot 12u30. Rond de feestperiode volgen nog enkele koopzondagen. De hele maand oktober geniet je van 10% korting bij een aankoop in de pop-up store.

De webshop is uiteraard 7 op 7 dagen open. Meer informatie via www.stoffenbieke.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 okt 2017
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 03 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2018
Marc Sluys | 23 aug 2018
Marc Sluys | 24 jul 2018

archief