LENNIK - Eco-comedy ‘Stop met klagen’ door Steven Vromman

LENNIK - Eco-comedy ‘Stop met klagen’ door Steven Vromman

Vromankopie
EP

 Op donderdag 19 oktober 2017 om 20 uur organiseren KVLV en Davidsfonds Sint-Kwintens-Lennik de comedyshow ‘Stop met klagen’ door Steven Vromman.

Enkele jaren geleden verbaasde hij door in een televisiereeks op Canvas zijn ecologische voetafdruk tot een absoluut minimum te beperken. Sindsdien wordt Low Impact Man overal in Vlaanderen gevraagd om te getuigen over zijn engagement. Vromman ziet nog altijd veel ‘slecht nieuws’ om zich heen, maar hij wil niet meer klagen. Tijd om er, mét de glimlach, wat aan te doen. In de voorstelling 'Stop met klagen' biedt hij op geestige wijze milieuvriendelijke recepten voor activisten en wereldverbeteraars, voor dromers en doeners, voor twijfelaars en sceptici.

Vromman leert ons hoe we de crisis te lijf kunnen gaan: met delen, doe-het-zelf, verbondenheid en bondgenoten. Via de lach zet hij aan tot nadenken over onze planeet en onze levenswijze. Anders leven, anders denken: het start hier en nu. Steven Vromman toont ons hoe we hoopvol en concreet aan de slag kunnen.

De voorstelling vindt plaats in Zaal Ons Huis, Markt 9 in 1750 Lennik. KVLV- en DF-leden en hun gezinsleden betalen 6 euro, niet-leden 8 euro. De deuren openen om 19u30.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 03 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2018
Marc Sluys | 23 aug 2018
Marc Sluys | 24 jul 2018

archief