Week van het bos in LENNIK

Week van het bos in LENNIK

Week_bos_lennik
EP

 Onder het motto “De Natuur beweegt ons allemaal” staat de Week van het Bos dit jaar in het teken van de eindeloze sport- en beweegmogelijkheden in bossen en natuurgebieden. Nog heel deze week kan jmenin talrijke Vlaamse natuurdomeinen en bossen terecht voor sportieve activiteiten. Want geef toe, sporten in het groen en in het bos is toch veel  leuker dan elders.

 Tot en met 15 oktober kan men doorlopend een wandelzoektocht ondernemen in het park van Groenenberg.

Op 15 oktober 2017 kan men van 14u tot 18u terecht in park Groenenberg in Gaasbeek/Vlezenbeek om:  insectenhotels te maken,boomzaden te stratificeren, Kamjam te spelen, elk uur de documentaire “onze bossen” te bekijken in het paviljoen (max. 25 personen per voorstelling),, de infostand “leve de tuin” te bezoeken om een boom of klimplant te planten of een landschapswandeling te maken met natuurpunt Lennik van 14 tot 17u. Start is voorzien aan het Arconatéplein in Gaasbeek, afstand 7km.

De folders voor de wandelzoektocht kan men afhalen aan het onthaal van het gemeentehuis van Lennik of via www.lennik.be/week-van-het-bos-in-lennik .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2017
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 12 jul 2018
Devogeleer Emile | 06 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 jun 2018
Marc Colpaert | 27 mei 2018
Marc Colpaert | 26 mei 2018

archief