Voorstelling communicatiedragers huisstijl handelskern LENNIK

Voorstelling communicatiedragers huisstijl handelskern LENNIK

Handel_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Hazndel_1_kl
Handel_2_kl
Handel_2
 
Handel_3
 

 De afgelopen jaren ontwikkelde de gemeente Lennik in nauw overleg met de Lennikse handelaars en onder begeleiding van consultancybureau City D een strategisch commercieel plan voor Lennik. Dit plan omvat een perspectiefrijke visie met bijhorend actieplan waarbij enkele acties met stip werden aangeduid. Zo startte de werkgroep handelskernversterking met de uitwerking van enkele prioritaire acties (terrassenbeleid, afbakening handelskernversterking, promotie & beleving,…).

 Op basis van de input van de werkgroep gaf communicatiebureau Soon vorm aan de visualisatie van de handelskern. Specifiek voor de handelaars binnen het kernwinkelgebied werd een huisstijl opgemaakt op basis van onze Lennikse troeven die inzet op een duidelijke afbakening en een uniforme visualisatie gericht op meer beleving en uitstraling. In lijn met de ontwikkelde huisstijl werden communicatiedragers zoals vlaggen, gepersonaliseerde etalagestickers, flyers, … gemaakt.

In de vorm van een hartje worden de verschillende winkeliers gekenmerkt, voor elk soort winkel is er een speciaal hartje

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 12 jul 2018
Devogeleer Emile | 06 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 jun 2018
Marc Colpaert | 27 mei 2018
Marc Colpaert | 26 mei 2018

archief