LENNIK - Gemeentepersoneel krijgt hart onder de riem van N-VA - Lennik Kwadraat

LENNIK - Gemeentepersoneel krijgt hart onder de riem van N-VA - Lennik Kwadraat

Lennik-pralines-gemeentepersoneel-img_0589ct
Ingezonden foto
 

 Het Lenniks gemeentepersoneel kreeg bezoek van een delegatie van de gemeenteraadsleden en ocmw-raadsleden van de N-VA - LennikKwadraat fractie.  Kort na nieuwjaar gaan de raadsleden telkens langs op de verschillende diensten met pralines, nu al voor de vijfde opeenvolgende keer.

Het is een consequente traditie geworden dat de N-VA- LennikKwadraat fractie met een doosje chocolaatjes en een kaart met nieuwjaarswensen, een hart onder de riem gaat steken bij het gemeentepersoneel van Lennik.

Elke dienst van de gemeente alsook het OCMW wordt een bezoekje gebracht door enkele mandatarissen. Zo was dit ook vrijdagvoormiddag (5 januari).  6 mandatarissen bezochten alle diensten die toegankelijk waren. Andere diensten worden later nog aangedaan.

Hiermee wil de fractie aan de gemeentepersoneelsleden blijvend erkenning tonen voor hun inzet en dit ook wanneer de omstandigheden soms moeilijk zijn. Er is de laatste jaren bijvoorbeeld heel wat verloop bij het personeel, er zijn besparingen, reorganisaties, enz.  Het gemeentepersoneel is immers het gezicht van de gemeentelijke dienstverlening. Het zijn die mensen waar de Lennikenaren het eerst mee in contact komen. De waardering voor die belangrijke taak van de gemeentediensten wilde de fractie dan ook in de verf zetten. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2018
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 nov 2018
Sam Herremans | 05 nov 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 okt 2018
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief