LENNIK - Inforrmatieavond over Schapenstraat

C21

LENNIK - Inforrmatieavond over Schapenstraat

Lennik_logo
EP

 Op donderdag 25 januari organiseert de gemeente Lennik en Aquafin een tweede informatieavond over het project ‘Schapenstraat’ om 19 uur in de Feestzaal Jo Baetens - Alfred Algoetstraat 77 in Lennik. Iedereen is van harte welkom.

Met dit project wil de gemeente Lennik de wegenis van de Schapenstraat heraanleggen en zal er langs beide zijden van de Schapenstraat een volwaardig fietspad worden aangelegd. Bijkomend zal er een gescheiden stelsel worden aangelegd in de Schapenstraat en de zijstraten de oude Schapenstraat, de Oude Brusselsestraat tot aan nr. 22 en de Baasbergstraat.

 In de Lostraat zal er een nieuwe gracht worden aangelegd. Het afvalwater zal gescheiden van het regenwater worden opvangen. Het afvalwater zal uiteindelijk terecht komen in de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Het concept van het propere regenwater is deels gewijzigd: het regenwater wordt grotendeels aangesloten op een nieuwe regenwaterleiding in plaats van op grachten. Bijkomend zullen er 2 bufferbekkens worden gebouwd als buffering voor het regenwater. Op de informatieavond worden de werken verder toegelicht.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2018
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief