N-VA en Lennik² bieden elke Lennikenaar gratis Vlaamse Leeuwenvlag aan

N-VA en Lennik² bieden elke Lennikenaar gratis Vlaamse Leeuwenvlag aan

Lennikvlagt
 

Vanaf vandaag kan iedere Lennikenaar een gratis Vlaamse Leeuwenvlag bestellen bij N-VA-Lennik². Recent startte de N-VA nationaal een bevlaggingsactie waarbij elk N-VA-lid een gratis vlag werd aangeboden. In Lennik gaat de afdeling een stapje verder en kan elke Lennikenaar gratis een vlag bekomen.

“De Vlaamse leeuw is het symbool van 6,5 miljoen Vlamingen. We hopen dan ook met deze actie dat er meer Vlaamse Leeuwen in het straatbeeld zullen komen, zeker in de aanloop naar onze nationale feestdag” zegt parlementslid en gemeenteraadslid Kristien Van Vaerenbergh.

“Onze Vlaamse identiteit mag gezien worden. We moeten ons niet schamen voor onze symbolen, normen en waarden. Door een grootschalige verspreiding van onze Vlaamse Leeuwenvlag willen we dat in de verf zetten. Ideaal om zomerse festiviteiten op te fleuren” vult Jong N-VA Lennik voorzitter en gemeenteraadslid Lien De Slagmeulder aan.

De actie loopt tot 30 juni en zo lang de voorraad strekt. De vlag is te verkrijgen bij Kristien Van Vaerenbergh. Bestellen kan via e-mail op vlaamsevlag@gmail.com of via telefoon op 0479/413.865 (Benjamin).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 07 nov 2018
Sam Herremans | 05 nov 2018
Sam Herremans | 22 okt 2018
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief