LENNIK - Worden de Seniors van Rugby Club Pajot opnieuw kampioen?

LENNIK - Worden de Seniors van Rugby Club Pajot opnieuw kampioen?

Editiepajot_regio
Ingezonden foto
 

Komende zondag 29 april kunnen de Seniors van Rugby Pajot kampioen worden in hun reeks en zo promoveren naar 3de nationale. De ploeg van het Pajottenland nam enkele weken geleden een serieuze optie op de titel door te gaan winnen bij hun rechtstreekse concurrent Rugby Club Laakdal. In de loop van het jaar verzamelde Laakdal meer bonuspunten en bleef zo aan de top van het klassement staan, maar in de onderlinge confrontaties was Pajot beide keren te sterk.

Vorige zondag 15 april maakte Pajot het in een uitgestelde match wel erg spannend op verplaatsing. Ze stonden heel de wedstrijd achter, maar bleven vechten. Die ingesteldheid werd beloond en de wedstrijd werd uiteindelijk beslist in de laatste seconde. Pajot won met 1 puntje verschil (Laakdal - Pajot werd 19 - 20.) en nam zo de koppositie over. 

Nu zondag 29 april spelen zij hun laatste match van het seizoen op Waregem. Die dag zal uitgemaakt worden wie zich kampioen mag noemen. Spelers, staff en supporters zijn er klaar voor en kijken er naar uit.

Meer info: https://www.rugbypajot.be/senioren/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 nov 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 05 nov 2018
Sam Herremans | 22 okt 2018
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief