Voorstelling van enkele nieuwe kandidaten van N-VA – LENNIK Kwadraat

Voorstelling van enkele nieuwe kandidaten van N-VA – LENNIK Kwadraat

Peter_berckmans__gilberte_heyvaert__geert_de_cuyper__
Peter Berckmans, Gilberte Heyvaert, Geert De Cuyper. Foto Ingezonden
 

N-VA – LENNIK Kwadraat  presenteert 2 nieuwe kandidaten, Gilberte Heyvaert en Peter Berckmans. Andere kandidaten op de lijst worden op een later tijdstip voorgesteld. Opmerkelijk is dat de kandidaten die nu worden voorgesteld geboren en getogen Lennikenaren zijn met een hart voor Lennik.

Eerder werd al bekendgemaakt dat Geert De Cuyper de lijst trekt samen met Kristien Van Vaerenbergh. Ook het merendeel van de huidige raadsleden zullen opnieuw kandideren voor het onlangs hernieuwde Lenniks kartel.
Peter Berckmans, 50 jaar, kandidaat voor Lennik Kwadraat woont samen met Sigrid en 2 kindjes groeide op in Sint-Kwintens-Lennik woont nu in Eizeringen. Handelsingenieur, werkt in de financiële wereld, doet o.a. interim-management bij externe partners, voorzitter Lennikse duivenbond, lid van het jaarmarktcomité, actief geweest bij voetbal Eendracht Lennik, actief bij Volley Dames Lennik en ouderraad school De Kleine Prins, enz.
Peter Berckmans heeft politiek altijd al boeiend gevonden, is gevraagd door meerdere partijen, maar kiest voor LENNIK².

Gilberte Heyvaert, 60, kandidaat voor N-VA Lennik is getrouwd met Pieter en heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen een echte Lennikenaar, is opgegroeid in het gehucht Goudveerdegem woont in Sint-Martens-Lennik en is bekend als uitbaatster van brasserie Land van Gaasbeek (reeds 15 jaar). Gilberte heeft veel sympathie voor het team waarbij ze nu aansluit en hun zeer actieve werking. Ze pleit voor ondersteuning van en het betrekken van handelszaken in heel Lennik, en niet enkel in het centrum.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2018
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 18 mrt 2019
Marc Sluys | 13 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 mrt 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 01 mrt 2019
Marc Colpaert | 24 feb 2019
Marc Colpaert | 24 feb 2019
Devogeleer Emile | 29 jan 2019
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief