Sporting Eizeringen nodigt hun jeugdspelers uit op de eerste wedstrijd van het seizoen 2018 - 2019.

Sporting Eizeringen nodigt hun jeugdspelers uit op de eerste wedstrijd van het seizoen 2018 - 2019.

Img_1730
 
Img_1803
 
Img_1760
 
Img_1739
 

Dat het voor het voltallig bestuur van Sporting Eizeringen dit en de komende seizoenen menens is qua samenwerking in alle geledingen van hun clubbeleid, is af te meten uit de inspanningen die geleverd zijn en worden in de samenwerking van tal van activiteiten

Zondag 2 september werden alle jeugdspelers en hun ouders uitgenodigd voor de ploegvoorstelling op de eerste wedstrijd van het seizoen van hun eerste ploeg.  Een wedstrijd tegen Toekomst Relegem.

De jeugd kreeg de gelegenheid om de voetbalvedette uit eigen streek, Steven De Petter (VV Sint Truiden) te verwelkomen en samen met hem, de jeugdspelers en spelers van de eerste ploeg het veld betreden om er de aftrap te geven.  Hoewel Sp. Eizeringen over de ganse wedstrijd uitgesproken de beste kansen creëerde om de 3 punten thuis te houden, werd er met 0 - 2 verloren.

Niet te min is bewezen dat Sp. Eizeringen mag terugblikken op een degelijke wedstrijd en hopen op een geslaagd seizoen om minstens in de rechter kolom van het eindklassement te eindigen.

Onder een schitterende de zon en een sportieve geest kon de menig opgekomen supportersschare genieten van een heerlijke zondag namiddag.

Een initiatief voor herhaling vatbaar, met dank aan de leiding, organisatoren, de enthousiaste bezoekers en medewerkers!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 apr 2019

archief