LENNIK - RakkerRun

C21

LENNIK - RakkerRun

Rr03
 
Rr02
 
Rr01
 
Rr04
 

Trek op zondag 13 oktober de loopschoenen aan en zak, verkleed als kleine ridder of prinses, met de hele familie af naar het kasteel van Gaasbeek voor de zesde editie van de RakkerRun – KasteelTrail. Deze unieke en familiale belevingsloop, georganiseerd door de ouderraad van gemeenteschool ’t Rakkertje te Eizeringen, leid je doorheen  de pittoreske domeinen van het kasteel van Gaasbeek en Groenenberg. 

 

Het loopprogramma voorziet voor elk wat wils. Zo is er voor de kleuters om 14u30 een 400 meter loop door de grote poort van het kasteel van Gaasbeek. De lopertjes tot 10 jaar maken nadien een grotere lus van 1,2 kilometer tijdens de KinderRun. Om 14.45 uur kan je deelnemen aan de bijzondere DuoRun waarbij je samen met jouw kind een parcours van 2 kilometer aflegt doorheen het domein en kasteel van Gaasbeek. Om 15u30 tenslotte start de 5 en 10km loop doorheen het domein van de domeinen van het kasteel van Groenenberg en Gaasbeek. Aan de finish wordt elke deelnemer beloond met een waardevol pakket vol leuke en lekkere dingetjes. 

 

Nà al die sportieve inspanningen kan er op het terras in de schaduw van het kasteel met een lekker drankje nog wat worden nagenoten en plannen gesmeed om het volgende jaar weer beter te doen!

 

De editie van vorig jaar was goed voor een opkomst van wel 700 sportievelingen. Wees er dus snel bij en reserveer zo snel mogelijk jouw plaatsje voor deze groene loopbeleving. Want uit respect voor de natuurpracht wordt het aantal deelnemers beperkt tot 1.000 lopers. Wie op voorhand inschrijft kan er al bij zijn voor 6 euro, kinderen tellen slechts 3 euro neer.

 

Meer info en inschrijven via www.rakkerrun.be

 

Vóórinschrijven kan tot 8 oktober.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief