LENNIK koopt mondmaskers voor de inwoners

C21

LENNIK koopt mondmaskers voor de inwoners

Mond

 Lennik is zeer bekommerd om de veiligheid van haar bevolking en wil ook klaar zijn tegen de tijd dat de federale overheid beslist over de terugkeer naar het normale leven.

Omdat mensen al genoeg getroffen zijn door deze crisis, zullen wij als bestuur gratis stoffen mondmaskers ter beschikking stellen van onze inwoners.

 

Gisteren plaatsten wij een eerste bestelling bij een Vlaams maatwerkbedrijf. Zo helpen we onze bevolking, indien bij de exit-strategie beslist wordt dat mondmaskers noodzakelijk zijn, om zo snel mogelijk op een zo veilig mogelijke manier te kunnen deelnemen aan het publieke leven. De gemeente zal daarnaast ook deelnemen aan een groepsaankoop van mondmaskers, onder andere  bij ThinkPink, samen met andere lokale besturen. Via deze aankoop steunt Lennik onder meer het goede doel in het onderzoek naar borstkanker. 

 

Aangezien de beslissing gisteren pas werd genomen, zijn de mondmaskers op dit ogenblik nog niet beschikbaar. Het gemeentebestuur buigt zich nu over de mogelijkheden om deze op de meest efficiënte manier te bedelen. Onze inwoners ontvangen binnenkort meer informatie via brief en via de gekende digitale kanalen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief