GO!SIGO LENNIK wint Blik-project

C21

GO!SIGO LENNIK wint Blik-project

Editiepajot_sigo_lennik_foto_merckx
De winnende klas. (Foto Felix Merckx)
 

De leerlingen van 2 handel en 2 moderne van GO!SIGO Lennik hebben voor de 2de maal deelgenomen aan het BLIK-project (Beroep Loopbaan en IK), waarbij ze via vraagjes, opdrachten en spel hun vaardigheden en talenten leerden ontdekken, om hen te helpen met hun mogelijke beroepskeuze in de toekomst.

Zoals vorig jaar was de school ook weer finalist en hebben ze zelfs de finale gewonnen. Uit de handen van Minister Vanden Broecke kregen ze de wisselbeker en een cheque van 125 euro.

BLIK-project staat voor Beroep Loopbaan en IK

De leerlingen van 2de moderne en 2 handel konden al even nadenken over welk beroep ze later willen kiezen. Via verschillende opdrachten leerden de leerlingen hun eigen vaardigheden kennen én omgaan met wetenschap. Hoogtepunt binnen het project was het educatieve gezelschapsspel met als titel 'Kijk! De wereld draait om mij!'. Aan de hand van doeopdrachten kregen de leerlingen een beter inzicht in het aanbod van studie- en beroepskeuzes. De leerlingen dienden een aantal vragen op te lossen, wat ze goed hebben gedaan want ze kwamen in de finale terecht.

 Het gewonnen bedrag wordt volgend jaar geïnvesteerd in een project rond management.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief