LENNIK werkt mee aan het project BENOveren is “Beter Renoveren”

C21

LENNIK werkt mee aan het project BENOveren is “Beter Renoveren”

199919_179961205383618_2707578_n

De Klimaatmobiel is nog eens op reis en houdt de hele maand september halt in Lennik. In de klimaatmobiel biedt men je een antwoord op al je vragen rond klimaatvriendelijk wonen en bouwen alsook BENOveren, of beter renoveren. 

 

Ben je op zoek naar begeleiding bij jouw energierenovatie? Dat kan!

 

De Klimaatmobiel staat van 1 tot 30 september op de markt van Lennik en is elke woensdagnamiddag geopend van 14 tot 18 uur. Gezien de coronamaatregelen maak je best een afspraak via benoveren@klimaatpunt.be of 0468 19 07 74.

 

Alle inwoners van Lennik krijgen de kans om mee in te stappen in een BENOvatietraject.

 

Zo’n BENOvatietraject bestaat uit een doorlichting van je woning, een individueel besparingsplan, een berekening van de beste ingrepen rond isolatie, verwarming en zonne-energie, begeleiding bij de uitvoering van deze ingrepen via lokale aannemers en hulp bij het aanvragen van de premies en renovatieleningen via lokale woonconsulenten.

 

Dankzij tussenkomst van de gemeente Lennik, de provincie Vlaams-Brabant en de netbeheerder kost deze begeleiding voor inwoners van Lennik slechts 150 euro, i.p.v. 350 euro. De gemeente neemt 200 euro van deze begeleiding op zich. Indien u één van de geadviseerde energetische benovatiewerken uitvoert wordt er nog eens 100 euro terugbetaald door Fluvius.

 

Interesse of meer informatie? www.klimaatpunt.be/benovatiecoach 

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief