LENNIK - Samen, maar toch apart in 'ons kot' blijven

C21

LENNIK - Samen, maar toch apart in 'ons kot' blijven

Img-20201208-wa0012
Ingezonden foto
 
Img-20201208-wa0014
Ingezonden foto
 
Al maanden is ' in ons kot blijven' de vuistregel waar we ons aan moeten houden, de sleutel tot een goede gezondheid. Om deze hele periode te 'verlichten', heeft de gemeente Lennik het project ‘Licht in Lennik’ op poten gezet. Lennik, het immer kloppend hart van het Pajottenland, beschikt over een waakvlam die niet uit te blazen is. Met die vlam, als bron van licht en teken van hoop en verbondenheid, willen we onze inwoners, scholen en middenstand met elkaar verbinden in deze donkere dagen.
 
Wie straalt, loopt immers nooit alleen in het donker. Tot eind januari kan je in Lennik genieten van mooie lichtinstallaties. Plekjes om even tot rust te komen, mooi verlichte gebouwen, prachtig versierde kerstbomen, lichtboxen met een boodschap die je opnieuw veerkracht bieden, honderden vlammetjes,…
Plaats ook jouw wens op een lichtbox voor je raam en wees een lichtschakel in onze ketting. Heb je zelf nog geen lichtbox? De gemeente geeft er 300 weg.
Haal je lichtbox vanaf 16 december tijdens de openingsuren af aan het onthaal van het gemeentehuis en deel je boodschap op onze facebook met #lichtinlennik. Wees snel, het aanbod is beperkt! Max. 1 lichtbox per gezin, zolang de voorraad strekt (max. 300). Deel je boodschap en verbind je op @gemLennik met #lichtinlennik

Onder het motto 'Zorg voor elkaar met een klein gebaar' ondersteunen we de Lennikenaar tot slot door eind deze maand gratis wenskaarten met warme boodschappen ter beschikking te stellen bij verschillende lokale ondernemers. De wensen/ quotes op deze 4 verschillende kaarten werden dankzij een kort participatietraject door onze burgers bedacht en gekozen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2020
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief