LENNIK - Zowel de gemeentelijke feestzaal als de cafetaria worden aangepakt

C21

LENNIK - Zowel de gemeentelijke feestzaal als de cafetaria worden aangepakt

Sporthal-jo-baetens-lennik
Ingezonden foto
 
In Lennik worden zowel de gemeentelijke feestzaal als de cafetaria vernieuwd. De voorbereidende werken gingen van start in november 2019, en de uitvoering zit ondertussen goed op schema. De gemeentelijke feestzaal en de ernaast gelegen iconische sporthal - vernoemd naar legendarische Lennikse volleyballer Jo Baetens - dateren van 1977. De feestzaal en de bijbehorende cafetaria zijn toe aan een grondige modernisering. De huidige bouwplannen omvatten een volledig vernieuwde feestzaal met een geïntegreerde bar en grootkeuken en een ruime cafetaria met zicht op de bestaande sporthal. Beide worden voorzien van een zuidgericht terras aan de achterzijde. Tussen de cafetaria en de feestzaal en tussen de feestzaal en de onmisportruimte komen er flexibele akoestische wanden, zodat maximaal gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare ruimte.
 
Hoe ver staan de werken momenteel?
Projectleider Koen: "De nieuwbouw staat volledig onder gesloten dak. Ook de gevelbekledingen werden afgewerkt. De volgende fase omvat het plaatsen van het buitenschrijnwerk en de volledige afwerking van de luifels. Binnenin zijn de basistechnieken en de vloerafwerkingen grotendeels uitgevoerd. In een volgende fase volgt de binnenafwerking."
 
Wat mogen we nog verwachten in 2021?
Projectleider Koen: "Als alles volgens plan verloopt, dan kunnen de feestzaal en de cafetaria in de loop van het voorjaar in gebruik worden genomen."

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2020
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief