Gemeente Lennik verlengt de maatregelen met betrekking tot de reguliere activiteiten van vrijetijdsverenigingen NIET.

C21

Gemeente Lennik verlengt de maatregelen met betrekking tot de reguliere activiteiten van vrijetijdsverenigingen NIET.

Image001
Tot en met zondag 13 december was er in Lennik een verbod op alle reguliere activiteiten van vrijetijdsverenigingen. Dit verbod werd vanaf maandag 14 december opgeheven, waarmee we in Lennik ook opnieuw de federale maatregelen volgen.
In het kort komen deze neer op het volgende: 
 
Voor -12 jarigen (lagere school) kan er een georganiseerd vrijetijdsaanbod (jeugd-sport-cultuur) volgens de voorgeschreven regels plaatsvinden: Groepen van max. 50 personen zonder social distancing tussen de deelnemers (kinderen). Begeleiding draagt altijd een mondmasker. Activiteiten met overnachtingen zijn tijdelijk niet meer toegestaan voor -12.  Niet-professionele sportieve wedstrijden kunnen plaatsvinden. Deze wedstrijden mogen enkel worden bijgewoond door één lid van het huishouden van de deelnemers
Voor +12 jarigen is er helaas geen georganiseerd vrijetijdsaanbod (jeugd-sport-cultuur) toegestaan.
 
Deze regels blijven van kracht tot en met 15 januari 2021 tenzij de cijfers ons ertoe dwingen deze maatregelen opnieuw aan te scherpen. Door het volgen van de federale maatregelen, willen we de jeugd vooruitzichten bieden voor de kerstvakantie. Om dit te kunnen behouden vragen we elk van jullie de maatregelen te blijven naleven en vol te houden. Wees solidair; vermijd samenscholingen, winkel lokaal en alleen. Zo bescherm je jezelf en je dierbaren. Enkel ‘samen’ komen we deze crisis weer te boven", zegt Johan Limbourg Waarnemend burgemeester .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 dec 2020
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief