LENNIK Kwadraat bezoekt alle gemeentelijke diensten tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode

C21

LENNIK Kwadraat bezoekt alle gemeentelijke diensten tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode

02
 
01
 

Reeds zeven opeenvolgende jaren bezoekt een delegatie van de gemeenteraaadsleden van N-VA – Lennik Kwadraat fractie tijdens de kerst en nieuwjaarsperiode alle gemeentelijke diensten. Ook nu werden de diensten aangedaan door een weliswaar afgeslankte delegatie, corona nietwaar, in de verschillende gebouwen met pralines. 

 

Met deze actie wil de N-VA-Lennik-Kwadraat fractie met een doosje pralines en een kaart met nieuwjaarswensen, een hart onder de riem gaan steken bij het gemeentepersoneel van Lennik. De delegatie bestond uit gemeenteraadsleden Geert De Cuyper, Christel en Erik O. Hiermee wil de fractie aan de gemeentepersoneelsleden blijvend erkenning tonen voor hun inzet en dit ook wanneer de omstandigheden soms moeilijk zijn. Er is de laatste jaren bijvoorbeeld heel wat verloop bij het personeel, er zijn besparingen, reorganisaties en vorig jaar en waarschijnlijk ook in 2021 de perikelen rond de corona-pandemie. Het gemeentepersoneel is het gezicht van de gemeentelijke dienstverlening. Het zijn die mensen waar de Lennikenaren het eerst mee in contact komen. 

 

“Als grootste fractie in de gemeenteraad wil het oppositiekartel daarom haar waardering betonen voor de gemotiveerde inzet van het personeel voor de gemeente en de bevolking.” besluit Erik O. 

 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief