Levensloop LENNIK

C21

Levensloop LENNIK

Wandelknooppunt
 

Samen met Stichting tegen Kanker wordt op zondag 24 oktober ‘21 in Lennik een Levensloop wandelzoektocht georganiseerd. Met de opbrengst van deze dag willen ze vanuit Lennik hun steentje bijdragen om wetenschappelijk onderzoek naar kanker te ondersteunen.

 

De wandelzoektocht (rolstoelvriendelijk 5 km / natuurliefhebbers 8 km) start en eindigt achter de sporthal Jo Baetens, Alfred Algoestraat 77, Lennik. Tijdens de tocht voorzien ze ook doe-activiteiten zoals doelwerpen, met de hoelahoep de heupen los zwaaien, een aantal volksspelen zoals bollen of nagel kloppen.

 

Na je wandeling kan je gerust nog iets eten of drinken in de JoBAR op de sportsite Jo Baetens (vertrek en aankomst wandeling). Zo steun je opnieuw Levensloop Lennik. Op deze site is er randanimatie voorzien! Priet Praat komt de kinderen animeren en er zijn heel wat binnen- en buitenattracties zoals een spingkasteel, speeltuin, tafeltennis en leuke volksspelen.

 

Dankzij de sponsors zijn er met de wandelzoektocht ook prachtige prijzen te winnen! 

 

Van een verblijf in de B&B’s, een scooterrit met de e-scooter door het Pajottenland tot een waardebon in één van de vele gezellige restaurants in Lennik.

 

Inschrijven 10 euro (-12j. gratis) kan via de website levensloop.be/lennik of de dag zelf vanaf 09.30u.  Je kan ook een gift doen op het rekeningnummer Levensloop Lennik BE18 0689 0655 6165 (fiscaal attest vanaf €40).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 sep 2022
Marc Colpaert/Marc Sluys | 23 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / Marc Colpaert | 07 sep 2022

archief