“Sommers of ’69”... in CC ’t Vondel HALLE op 18 november

C21

“Sommers of ’69”... in CC ’t Vondel HALLE op 18 november

Ws_sommersof69_co
 

Derde keer, goede keer! Corona stuurde gedurende anderhalf jaar heel wat evenementen in de war. Eindelijk kunnen we vooruit kijken en ook opnieuw doen wat we graag doen: concerten bijwonen.

Graag maken Willy Sommers en “HKV De Mannen van de Met” een afspraak met jullie op DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021 in CC ’T Vondel voor .... ‘Sommers of ‘69’ ! Want “de zomer van 1969” kan niet lang genoeg duren, voor Willy Sommers en de zijnen.

Al een half decennium toert Willy langs de CC’s van Vlaanderen met “Het Erfgoed van…”, een live & kickingbloemlezing uit eigen werk. Vandaag scoort hij in de albumcharts met ‘Sommers of ‘69’, zijn nieuwe cd vol nostalgie

Op ‘Sommers of ’69’ grijpt Willy immers terug naar zijn vroegste inspiratiebronnen: de songs die hij in het gezegende jaar 1969 coverde met The Yeats. En dàt gevoel en dàt repertoire wekt Sommers nu ook weer tot leven in de theaters.

 

Verwacht je aan een throwback naar 1969 en the summer of love. Maar Willy vergeet natuurlijk evenmin zijn eigen halve eeuw greatest hits niet.

 

Tickets en info: DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021 om 20u15. Tickets (28€) kan je bestellen via mail: TICKETSMVDM@GMAIL.COM

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 nov 2021

archief