Kunstgrasveld KFC LENNIK officieel geopend.

C21

Kunstgrasveld KFC LENNIK officieel geopend.

Opening_kunstgrasveld_kfc_lennik
 

Het kunstgrasveld op de site van KFC Lennik werd officieel geopend. De aanleg van het veld startte eind mei, waarop het in augustus in gebruik werd genomen.

Het kunstgrasveld werd aangelegd op het A-veld en in één klap voorzien van LED verlichting. Dit heeft als voordeel dat het terrein nu gebruikt kan worden door zowel de jeugdploegen als de eerste ploeg van KFC Lennik. Het veld heeft ondertussen een FIFA keuring en voldoet aan alle vereisten om op een kwalitatieve manier te trainen en wedstrijden te spelen.

 

Het kunstgrasveld, waarop we zeer trots zijn, is de eerste van een reeks realisaties die kadert in het breder plan om buitensportclubs de komende jaren te moderniseren, zegt schepen van sport, Johan Limbourg.

 

Voorafgaand aan deze realisatie, vonden er verschillende overlegmomenten plaats tussen KFC Lennik, Sporting Eizeringen en Rugbyclub Pajot met als doel een mooie samenwerking in de toekomst. 

 

Op termijn wil Rugbyclub Pajot naar de site van FKC Lennik verhuizen. Om dit mogelijk te maken zijn we gestart met het RUP Sint-Martens-Lennik waarbij we in de eerste fase van het groter geheel gronden aan het verwerven zijn.

 

Als gemeentebestuur willen we ook onze verenigingen elk op hun locatie ondersteunen. Zo gaf Sporting Eizeringen de voorkeur om zijn eigen identiteit en locatie te behouden, waarvoor het RUP Eizeringen intussen is opgestart. Ondanks het behoud van eigenheid, is er tussen de jeugd van KFC Lennik en Sporting Eizeringen dit seizoen al een intensieve samenwerking.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief