LENNIK – Speelpleinwerking tijdens de zomervakantie

C21

LENNIK – Speelpleinwerking tijdens de zomervakantie

Editiepajot_lennik_speelpleinwerking_foto_felix_merckx
Ttwee weken pure speelpleinpret en dit onder de deskundige begeleiding van een groep enthousiaste animatoren. - Foto Felix Merckx.
 

Het Lennikse bestuur organiseert komende zomervakantie voor de eerste keer een gemeentelijke speelpleinwerking. Van 6 tot 10 juli en van 13 tot 17 juli kunnen alle kinderen tussen 6 en 12 jaar terecht op de terreinen van gemeenteschool ’t Rakkertje voor twee weken pure speelpleinpret, en dit onder de deskundige begeleiding van een groep enthousiaste animatoren. Deze ploeg zorgt voor spelletjes en activiteiten aangepast aan elke leeftijd, zodat iedereen zich rot kan amuseren in het gezelschap van zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

De speelpleinwerking loopt dagelijks van 8u30 tot 17u.

De georganiseerde activiteiten rond het weekthema starten om 9u en stoppen om 16u. Na afloop van de activiteiten worden de kinderen door de animatoren tot 17u opgevangen op het terrein van de speelpleinwerking.

’s Middags wordt er voor iedereen een drankje voorzien, aan het einde van een dag vol plezier krijgt iedereen een lekker vieruurtje (een drankje en een koekje, een stuk fruit, …).

De voor- en naopvang gebeurt in samenwerking met IBO Het Wonderhuis: ’s ochtends kunnen de kinderen er terecht vanaf 7u. Om 8u30 vertrekken ze onder begeleiding van twee animatoren naar het terrein van de speelpleinwerking. De kinderen die avondopvang nodig hebben vertrekken om 17u, opnieuw onder begeleiding van twee animatoren, naar IBO Het Wonderhuis waar ze tot 19u terecht kunnen.

Inwoners van Lennik betalen een weekprijs van 40€ per kind, niet-inwoners van Lennik betalen een weekprijs van 50€. Daginschrijvingen zijn niet mogelijk.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op dienst Vrije Tijd, jeugd via jeugd@lennik.be  of 02 531 02 33.

Website: www.lennik.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2009
Gerrit Achterland
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief