LENNIK - Bouw Gemeenschapsvoorziening en zestien serviceflats

C21

LENNIK - Bouw Gemeenschapsvoorziening en zestien serviceflats

Editiepajot_lennik_ocmw_repro_agr
Repro AGR.

Chantal Musch: “Onlangs keurde minister Marino Keulen de subsidiëring voor de bouw van de Gemeenschapsvoorziening (cafetaria) naar aanleiding van de uitbreiding van het WCD " Den Bleek" met zestien serviceflats in de Stationsstraat te Lennik goed. Dit dossier komt hiermee in stroomversnelling”.

“Wij hopen inderdaad na aanbesteding een aannemer te vinden die aan de geraamde prijs deze werken kan uitvoeren. Indien dit het geval is, zouden nog dit jaar de werken een aanvang nemen”.

“In het verleden knelde hier immers het schoentje: de door de aannemers ingediende prijzen waren te hoog. De subsidie voor de gemeenschapsvoorziening is vastgesteld op € 484.930,40 op basis van het goedgekeurde ontwerp met een raming van € 669.214,98 (excl. BTW en excl. stockaanneming)”.

“De heden geraamde kostprijs voor de 16 service flats bedraagt € 1.458.778,22 (exclusief BTW). De serviceflats worden gerealiseerd in samenwerking met Serviceflats Invest. De Vlaamse Gemeenschap kent aan het OCMW-Lennik een jaarlijkse subsidie toe van €1.140,43 per jaar en per flat en dit gedurende 18 jaar voor het project dat opgericht is in het kader van een onroerende leasingovereenkomst tussen de initiatiefnemer en de BEVAK (beleggingsvennootschap met vast kapitaal)”, aldus Chantal Musch dagelijks verantwoordelijke WCD "Den Bleek".

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2009
Chantal Musch
Repro AGR
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief