LENNIK - Zonnestraal vzw zet haar deuren open voor de tweede Zomerbar

C21

LENNIK - Zonnestraal vzw zet haar deuren open voor de tweede Zomerbar

A_zonnestraal
 
Op zondag 18 september kan je bij Zonnestraal vzw in de Kroonstraat in Lennik terecht voor een leuke nazomer-festiviteit. Van 14h00 tot 19h00 is iedereen er welkom om te genieten van een hapje en een drankje.
 
Wie een drank – of eetkaart koopt kan aanschuiven bij enkele verkoopstandjes waar er niet alleen aperobordjes, snacks en frietjes en high tea worden geserveerd, maar ook heerlijk vers schepijs,  verse pannenkoeken, verse aardbeien en snoeppotjes!  Wie dorst heeft kan terecht bij verschillende drankstanden voor warme en koude (fris)dranken. Misschien kan de champagne- of wijnbar jou wel bekoren? De betere droge worst en gezonde groentensnacks zijn daar ook te verkrijgen. Ook je kinderen kan je meenemen, want er wordt kinderanimatie voorzien door de jongeren van Chiro Lennik en er is ook de mogelijkheid om zich te laten schminken aan de grimestand. Je kan een lotje kopen voor de tombola: altijd prijs!
 
Uniek aan dit evenement is dat Zonnestraal vzw haar cliënten de kans biedt om hun talenten te tonen aan het publiek. Men zet in op ‘inclusief werk’ waarbij cliënten, vrijwilligers en personeelsleden samen bezoekers zullen bedienen. Zo werken ze met zogenoemde ‘tafelbuddy’s’. Dit zijn cliënten die instaan voor het afruimen van de tafels, het wegwijs maken van bezoekers op ons domein, het helpen dragen van dienbladen,... Het integreren van personen met een beperking op de werkvloer  draagt een steentje bij aan sociaal ondernemerschap en geeft de cliënten een boost qua zelfvertrouwen, ontwikkeling en tevredenheid.   
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2022
Marc Colpaert/Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief