Roccoville Concept Store opende op 23 februari de deuren in Lennik

C21

Roccoville Concept Store opende op 23 februari de deuren in Lennik

Scherm__afbeelding_2023-03-10_om_13
 

Na twee jaar sluit Roccoville in Dilbeek maar opent meteen een nieuwe winkel in Lennik. De locatie verandert maar het concept blijft hetzelfde: cadeautjes en hebbedingen die lief zijn voor je familie, vrienden én het milieu.

“Het verhaal van Roccoville is al aan z’n derde hoofdstuk toe. En dat op 3 jaar!”, glundert Valérie De Trift. “Ik startte voor corona met een webshop, opende de deuren van mijn concept store in Dilbeek en verhuisde naar mijn droompand in Lennik.”

Van bij de start was het verhaal van Roccoville een blijver. Mooie producten met een sterk verhaal, lokaal verankerd en met een duurzame insteek. De originele geschenkideeën die Valérie steeds weet te vinden, spreken klanten aan. Een bezoek aan de concept store is dan ook een hele beleving.

“Het mag voor mijn klanten wat meer out of the box zijn, wat duurzamer. Het is fantastisch dat ik mijn passie voor cadeautjes en duurzaam consumeren met zovelen kan delen!”

Roccoville richt zich in de eerste plaats op consumenten. Ook lokale bedrijven vonden hun weg naar de concept store voor geschenkpakketten voor werknemers en klanten. Zij zullen Roccoville vanaf nu in Lennik vinden.

Benieuwd naar de nieuwe winkel? Breng een bezoek aan Roccoville in de Assesteenweg 228a in Eizeringen.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief