2e editie van de Maand van de Markt in LENNIK was een groot succes

C21

2e editie van de Maand van de Markt in LENNIK was een groot succes

Scherm__afbeelding_2023-05-11_om_19
 

Eersteklas shopping van lokale, kwalitatieve en verse producten in een gezellige sfeer? Dat vind je op dinsdagvoormiddag op de wekelijkse markt in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik en op zaterdagnamiddag op de boerenmarkt in Gaasbeek. In de maand april werden onze marktkramers extra in de kijker gezet.
Tijdens de ‘Maand van de Markt’, kregen de bezoekers bij hun aankoop een invulbon. Onder het motto ‘hoe meer aankopen, hoe meer kans op winst!’ werden de mensen gestimuleerd hun boodschappen op de markt te doen waardoor onze markten een mooie boost kregen.
Om de prijzenpot te spijzen, bundelde de gemeente Lennik haar krachten met de gemeente Pepingen. Pepingen beschikt zelf niet over een wekelijkse markt, maar heeft veel marktkramers die ook op de Lennikse markten staan. 
Op de wekelijkse markt werden maar liefst 651 bonnen ingediend. De boerenmarkt was goed voor 642 bonnen.
Uit al deze ingevulde bonnen trok Gemeente Lennik 16 winnaars die in de prijzen vallen en een Lennikse waardebon ter waarde van 25 euro krijgen. Ook gemeente Pepingen doet haar duit in het zakje door het aantal winnaars te verhogen naar 21 die op hun beurt een Pepingse waardebon ter waarde van 25 euro ontvangen. 
Maand van de Markt is een actie onder impuls van de provincie Vlaams-Brabant,  Vlaamse Federatie Ambulante Handel Straffe Streek en de Korte Keten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief