LENNIKSE Feesten 2023

C21

LENNIKSE Feesten 2023

Scherm__afbeelding_2023-07-06_om_19
 

Hou je agenda deze zomer alvast vrij tussen 13 en 22 augustus 2023 voor een zonovergoten editie van de Lennikse Feesten! Het sfeervolle kader van de Dekenijtuin ontvangt dit jaar van vereniging, clown, DJ, openlucht film tot vertrouwd artiest op het podium. 

Zondag 13 augustus geven we het startschot met de traditionele Lennikse Feestentocht van de Lennikse Windheren. Er zijn verschillende mooie routes voor de beginnende wandelaar tot de ervaren stapper. Dit jaar met een tussenstop in hartje Gaasbeek.

Op woensdag 16 augustus staan de kinderen centraal! Circus ‘De Sven’ zorgt voor een interactieve circusworkshop met aansluitend een knotsgekke show. Er zijn verschillende activiteiten waaronder papierscheppen, reuze zeepbellen maken en kindergrime. Loco kids disco sluit af met een spetterend optreden, waar zijn die handjes?! De opbrengst van de bar gaat naar het goede doel KEBENE.

Braziliaanse sferen op Zomerbar@Brasil op donderdag 17 augustus. Vanaf 16 uur verzekert DJ Return zomerse dansbeats en het optreden van Shelby Ouattara doet je tussendoor even wegdromen van zuiderse bestemmingen. Overgiet dit alles met een frisse cocktail bediend door JoBar Lennik en het recept voor een geslaagde afterwork is compleet.

Vrijdag 18 augustus gaat de kermis van start en is er openlucht film voor jong en oud tijdens LENNIK@DECINEMA. De Minions: The Rise of Gru en Top Gun: Maverick spelen op het grote scherm. De opbrengst van de bar gaat integraal naar de lokale vereniging ‘Lennik tegen Kanker’. Vergeet je dekentje niet en maak het gezellig!

Na de jogging ‘Dwars door Lennik’ smeren we de stembanden voor LENNIK ZWINGT op zaterdag 19 augustus met een spetterend optreden van vaste waarde Bram & Lennert. Hét feestje dat je niet mag missen met afterparty door DJ Schets. Volleybalclub Groenenberg heren zorgt voor verfrissende drankjes.

Als je dacht dat zondag rustdag is… train je benen dan maar voor LENNIK MTB vanaf 7.30 uur. De mountainbike tocht over de 20 hellingen van Lennik waarvan je ook de dag nadien nog even kan nagenieten. Omstreeks 9.30 uur kan je in de Dekenijtuin bekomen met LENNIK KLASSIEK. De Kwinteliers brengen letterlijk en figuurlijk een muzikaal menu. LENNIK KOERST start om 15 uur met de 6e editie van de Wielerwedstrijd Lennik – Lennik voor junioren van de Lennikse Wielervrienden.  Kom zeker een kijkje nemen! Rugby Club Pajot gaat voor het eerst helemaal Schots & Scheef in ‘Summer Edition’ vanaf 18 uur tijdens de slotavond van LENNIK FEEST. DJ Motomoto, coverband Deadly Serious en DJ Kaaprisun ronden het weekend af zoals alleen zij dat kunnen!

De Lennikse 60-plussers genieten aan het eind van de Lennikse feesten tot slot nog van het jaarlijks SENIORENFEEST op dinsdag 22 augustus. Een namiddag vol plezier, een heerlijk menu en spetterend optreden van “Peggy & Giovanni”.

Alle info en het volledige programma vind je op www.lennik.be/lenniksefeesten

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief