Lennik: N-VA + vraagt snel herstel omleidingswegen werken centrum LENNIK

C21

Lennik: N-VA + vraagt snel herstel omleidingswegen werken centrum LENNIK

Image1
 

Oppositiefractie N-VA+ stelt vast dat de werken in het centrum van Lennik, uitgevoerd door de Vlaamse overheid, goed opschieten. Echter, ten gevolge van deze werken, bevinden heel wat omleidingswegen zich in belabberde toestand. 


De Oude Brusselsestraat is hier een goed voorbeeld van: langsheen deze weg zijn de randen weggereden en zijn er diepe putten ontstaan. Hierdoor is het kruisen van voertuigen zeer moeilijk en zeer onveilig geworden. Dit geldt eveneens voor de Zwartenbroekstraat en voor de talrijke andere straten waarlangs omleidingen werden ingesteld. 


De N-VA+ zal op de komende gemeenteraad bij de meerderheid aandringen om snel werk te maken van het herstel van de voornoemde wegen en gedurende de werken onderhoud uit te voeren. Dit zal de veiligheid van de weggebruikers aanzienlijk verbeteren. 


Daarnaast hekelt de N-VA+ de signalisatie die onduidelijk is. Het gebruik van bijvoorbeeld "Frans" voor "Frans van der Steenstraat" is ten zeerste ongebruikelijk. Mensen die niet van Lennik zijn begrijpen daar niks van. 


N-VA+ vernam verder dat bewoners  van de A. Algoetstraat en de Markt schade hebben aan hun woning ten gevolge van trillingen die zijn opgetreden bij het opbreken van de betonverharding. Wij gaan ervan uit dat de verzekeringen deze schade zullen vergoeden. De partij zal het bestuur hierover bevragen en aanmanen de betrokkenen te ondersteunen bij het invullen van de schadeclaims. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief