Kristien Van Vaerenbergh trekt lijst N-VA+ in LENNIK

C21

Kristien Van Vaerenbergh trekt lijst N-VA+ in LENNIK

Scherm__afbeelding_2023-09-12_om_18
 

Kristien Van Vaerenbergh trekt volgend jaar in oktober de lijst van N-VA+. Na twaalf jaar oppositie wil ze met N-VA+ terug mee besturen en Lennik verbeteren waar nodig. 


N-VA+ wil een Vlaams en landelijk Lennik 

Een van de speerpunten van de lijst N-VA+ wordt het behouden van een Vlaams en landelijk karakter van Lennik. “Zo vlak bij Brussel staat het Lennikse dorpsgevoel meer en meer onder druk. De bevolking groeit en het groen verdwijnt onder het beton. Dit moeten we een halt toeroepen om maximaal het dorpsgevoel en een warm, inclusief Lennik te behouden. Kennis van het Nederlands bij nieuwkomers is een absolute must en projectontwikkelaars die Lennik willen volbouwen zullen hun plannen moeten inkrimpen”, verduidelijkt Kristien de strijdpunten van N-VA+ Lennik. 


Lijsttrekker met veel ervaring 

“Kristien komt niet onbeslagen op het ijs”, weet N-VA-voorzitter Dirk De Smedt. “In 2024 zal ze 12 jaar gemeenteraadslid zijn en 14 jaar lid van de Kamer van Volksvertegenwoordiging. In de Wetstraat vergeet ze de Dorpsstraat niet en ijvert ze voor de belangen van Halle-Vilvoorde op gebied van justitie maar ook op gebied van zorgnoden. Ze geniet er de volle steun van Theo Francken, die Lennik een warm hart toedraagt.” 


Steekt de handen uit de mouwen
 

“Kristien richtte meer dan tien jaar terug de N-VA-afdeling in Lennik op en is niet alleen politiek actief, ze steekt ook graag de handen uit de mouwen voor het fysieke werk op de mosselkermis van de partij, als er verkiezingsborden gezet worden, voor de redactie van een huis-aan-huis-blad, voor het versturen van uitnodigingen…”, vertelt Dirk. 

“Dat doet ik uiteraard niet alleen maar samen met een sterke ploeg in een uitstekende sfeer. Ik ben dan ook zeer blij dat ik van deze ploeg het vertrouwen kreeg om de lijst te trekken en dat ik hun kopvrouw mag zijn. Samen gaan we er een lap op geven voor een beter Lennik”, besluit Kristien. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2023
MArc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief