Extra optreden van komiek Raf Coppens in EIZERINGEN

C21

Extra optreden van komiek Raf Coppens in EIZERINGEN

Scherm__afbeelding_2024-03-04_om_19
 

 Eind maart treedt humorist Raf Coppens (59) op in ‘In de Verzekering tegen de Dorst’ in Eizeringen. De voorstelling van 28 maart was in een mum van tijd uitverkocht. De wachtlijst van mensen die de gewezen winnaar van Humo’s Comedy Cup aan het werk wilden zien, werd alsmaar maar groter. Daarom werd beslist om een tweede voorstelling in te leggen. De herberg, die normaliter enkel op zondag open is, wordt dus zowel op 27 als 28 maart even een minitheater. 

 Extra optreden van komiek Raf Coppens in Eizeringen
In de Verzekering tegen de Grote Dorst en het Lennikse gehucht Eizeringen zijn geen onbekenden voor de komiek uit Dendermonde. In de zomer gebeurt het wel eens dat hij op een zondag langs het ‘café met de langste naam en de kortste openingsuren’ fietst om er iets te drinken op het terras aan het kerkplein. 
 
Coppens' stand-up comedyshow ‘EET’ is snedig en wordt gekenmerkt door een hoge grapdichtheid. De ‘koning van de oneliners’ maakt grappen met om de tien seconden een pointe over de actualiteit en het dagelijkse leven. Geen stof voor gevoelige toehoorders, maar wel voor mensen die houden van goed gepeperde humor. Coppens brengt ook zijn gitaar mee want elk optreden rondt hij af met enkele markante parodieliedjes.
 
Meer info: www.dorst.be
Praktische info
Raf Coppens’ “EET”
Woensdag 27 maart 2024 om 20 uur
​Donderdag 28 maart 2024 om 20 uur - UITVERKOCHT
In de Verzekering tegen de Grote Dorst,  ​Frans Baetensstraat 45, Eizeringen (Lennik)
De deur van het café gaat open om 19u.  ​Een toegangsticket kost in voorverkoop 10 euro. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief