RakkerKrak Quiz ten voordele van GBS het Rakkertje

C21

RakkerKrak Quiz ten voordele van GBS het Rakkertje

Rakkerkrak_quiz_affiche_2024_def
 

Op vrijdag 26 april organiseert de ouderraad van GBS ’t Rakkertje in Eizeringen de allereerste RakkerKrak Quiz. De opbrengst gaat volledig naar de basisschool.

Gezellige quizavond 
“Ons doel is om zoveel mogelijk ouders, leerkrachten, sympathisanten en quiz-krakken een gezellige quiz-avond te bezorgen. Onze deuren gaan open om 19.30u. Om 20u stellen we de eerste vraag van in totaal 8 ronden met elk 10 vragen. Ploegen kunnen zich voor €30 online inschrijven met 6 deelnemers. We quizzen met maximaal 35 ploegen. Voor de top 3 zijn er mooie prijzen te winnen, geschonken door lokale ondernemers.”

School in beweging
“Basisschool ’t Rakkertje is een school in beweging en zit stevig ingebed in de warme Lennikse en Eizeringse gemeenschap. De voorbije jaren maakte ze een ware metamorfose door. Dit schooljaar namen de leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar hun intrek in het nieuwe schoolgebouw. Op dit moment worden er nog omgevingswerken uitgevoerd. De speelplaats wordt toegankelijker, ruimer én groener.” 

Extra sportmateriaal
“Die positieve schwung proberen we met onze plezante ploeg van de ouderraad zoveel mogelijk te ondersteunen met leuke activiteiten. Denk aan een spaghettisausverkoop, lichtjeswandeling, een groot schoolfeest in juni en zeker ook de RakkerRun Kasteeltrail loopwedstrijd in oktober. Ook de opbrengst van deze quizavond zal integraal naar de werking gaan. In het verleden konden we al fietsen voorzien voor iedere klas. Dit schooljaar willen we concreet meehelpen bij de aankoop van extra sportmateriaal voor de nieuwe turnzaal.”

Iedereen welkom!
De Quiz zal doorgaan in Feestzaal Jo Baetens (Alfred Algoetstraat 77, 1750 Lennik). Deelnemende ploegen kunnen zich online inschrijven viahttps://qr.codes/pUL3aw. Het inschrijvingsgeld kan betaald worden op BE23 7370 6074 6291, de inschrijving is definitief na bevestiging via mail. Vragen? Mail ons op ouderraad.trakkertje@gmail.com!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief