Voor 5000 euro aankoopcheques te winnen bij LENNIKse handelaars

C21

Voor 5000 euro aankoopcheques te winnen bij LENNIKse handelaars

Editiepajot_lenniks_middenstandsverbond_repro_editiepajot
Repro Editiepajot
 

Na het succes van de eerste edities, organiseert het Lenniks Middenstandsverbond in samenwerking met het Lennikse gemeentebestuur ook dit jaar een grote eindejaarsactie.

Wie in december koopt bij de deelnemende handelaars maakt kans op aankoopcheques voor een totale waarde van 5000 euro. Er nemen zo’n 60 winkels aan de actie deel. Op zaterdag 19 en zondag 20 december is er een eindejaar opendeurweekend in Lennik.
 
Zestig handelaars
 
Ook dit jaar verlenen ruim zestig handelaars hun medewerking aan de eindejaarsactie. Met deze organisatie wil Lennik zich profileren als een echte winkelgemeente. En daar hoort ook een opendeur weekend bij dat dit jaar plaatsvindt op 19 en 20 december. Het middenstandsverbond kan weer rekenen op steun van de gemeente Lennik. De handelaarsvereniging hoopt dan ook dat deze eindejaarsactie mag uitgroeien tot een grandioos gebeuren met een uitstraling tot ver buiten de gemeentegrenzen. Meer info op www.middenstandlennik.be .
 
Zes winnaars bij elke trekking
 
De actie loopt tot 31 december 2009 en voorziet in de verloting van waardebonnen voor een totale waarde van 5000 euro. Deze verloting gebeurt door middel van drie trekkingen, die respectievelijk plaatsvinden op 15 en 22 december 2009 en op 4 januari 2010. Bij elke trekking worden er 6 winnaars uit de deelnemingsformulieren getrokken. Elke winnaar krijgt 10 waardebonnen van elk 25 euro die hij kan gebruiken als betaalmiddel bij alle deelnemende handelaars. Bij de laatste trekking wordt uit alle ingezamelde deelnemingsformulieren nog één hoofdwinnaar getrokken. Die hoofdwinnaar ontvangt voor 500 euro aan waardebonnen die hij kan besteden bij alle deelnemende handelaars. De waardebonnen zijn geldig tot 31 maart 2010.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2009
Carina Rooselaers
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief