Actie “Hoe fit is LENNIK” verlengd tot 31 december

C21

Actie “Hoe fit is LENNIK” verlengd tot 31 december

Editiepqjot_lennik_fit_foto_felix_merckx
Foto Felix Merckx
 

Gedurende de maand november konden alle Lennikenaars zich voor het unieke project ‘Hoe fit is Lennik?’ inschrijven. Door het succes werd de actie nu verlengd tot eind december.

De doelstelling is de inwoners aan te zetten tot een gezondere, meer actieve levensstijl en hen ‘aan den lijve’ te laten ondervinden wat regelmatig bewegen met een mens doet. De eerste doelstelling is het promoten en organiseren van meer seniorensport.
 
Inschrijven kan in de drie fitnesscentra nog tot 31 december. - Fitness Hemelinckx, Stationsstraat 31, Lennik, T: 02/532.52.40; FITNATION, Assesteenweg 258, Eizeringen, T: 02/582.10.29 en Fithuis, Kroonstraat 78/2, Lennik, T: 02/532.24.44
 De deelnameprijs bedraagt 50 euro. Hiervoor heeft men een onbeperkte toegang tot de fitnesszaal gedurende één maand.
 
Deelnemers worden eerst onderworpen aan een conditietest. Er wordt aan de deelnemers gevraagd dat zij minstens tweemaal per week komen trainen.
 
Positieve effecten van regelmatig bewegen zijn ondermeer een vermindering van het risico op de ontwikkeling van een hartziekte en het risico om eraan te sterven, verbetering van de bloedcirculatie, verlaging van cholesterolgehalte, vermindering van het risico op diabetes en darmkanker en het verminderen van het risico op vallen bij ouderen.
Hoe fit ben jij? Wat is het resultaat van regelmatige beweging op jouw conditie, gewicht, bmi,...
 
Start vandaag nog met regelmatig te bewegen en wordt een fit Lennikenaar!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief