LENNIK - Spring eens binnen bij bloemen- en plantencentrum Wijns

C21

LENNIK - Spring eens binnen bij bloemen- en plantencentrum Wijns

Editiepajot_lennik_wijns_1_foto_mc
 
Editiepajot_lennik_wijns_2_foto_mc
 
Editiepajot_lennik_wijns_3
 
Editiepajot_lennik_wijns_4
Kerstbomen met een pot bij Wijns. - Foto Marc Colpaert
 
Editiepajot_lennik_wijns_5
Patrick Wijns verhuurt ook planten voor allerlei evenementen. - Foto Marc Colpaert
 

Het einde nadert... van 2009, tijd dus om even stil te staan en te denken aan wat wij allemaal gaan aankopen tijdens dit jaareinde. Bij bloemen- en plantencentrum Wijns in Lennik heeft de bezoeker een ruime keuze van tal aan kerst- en eindejaarsdecoratie. Daarnaast natuurlijk ook de gewoone ingredienten zoals bloemen en planten.Wie vandaag nog niet weet wat te kopen dan moet u gerust even binnenstappen bij hen. Wist u trouwens dat deze firma al jaren een patent heeft op de verkoop van kerstbomen in potten. Nee, wij ook niet, maar nu weet u het wel. Door deze ingreep blijven de sparren langer hun naalden houden, wat toch een grote verbeterings is voor wanneer de spar het huis uit moet begin 2010. Dus wie graag een kerstboompje heeft, of een ander geschenkje voor onder de Kerstboom, één adres bloemen- en plantencentrum Wijns in Lennik.

Maar de firma Wijns doet nog meer dan kerstbomen en bloemen en planten verkopen. " Sinds enkele jaren verhuren wij ook ook planten aan grote of kleine bedrijven of voor een huwelijk", vertelde Patrick Wijns. " Stel je hebt een leuk feestje met de collega's maar de ruimte is een beetje kaal, dan is het perfect mogelijk om bij ons de nodige planten ter verfraaiing te huren. Dit is iets dat niet zoveel mensen weten maar steeds meer mensen ook uit onze regio doen hier een beroep op", aldus nog Patrick Wijns.

Voor meer informatie over bloemen- en plantencentrum Wijns klikt u gewoon op de banner van Wijns rechts op onze homepagina (in de rubriek commerciële partners, vacatures en advertenties).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief