MERCHTEM - Rommelmarkt aan de Sporthal

C21

MERCHTEM - Rommelmarkt aan de Sporthal

Rommelmarkt_9
 
Rommelmarkt_17
 

Zondag 13 augustus van 13 tot 18 uur organiseert Swaiken zijn 3de rommelmarkt op de terreinen in openlucht aan de Merchtemse sporthal, Dendermondestraat 25. De particuliere verkopers hebben een eigen stand en bieden er hun tweedehands artikelen te koop aan. Op deze rommelmarkten vind je zowat alles en de traditie wil nu eenmaal dat de ene zijn rommel de andere zijn prachtgerief is, wat alvast veel beter en nuttiger is dan onbedachtzaam weg te gooien. Ook jij vindt er vast je gading, en zelfs al koop je niets, rondneuzen tussen al de snuisterijen en genieten van de gezellige drukte is altijd mooi meegenomen. Slogan rommelmarkten Swaiken! Dé pleisterplaats waar de bezoekers hun gading vinden in het ruime aanbod tweedehands artikelen van de verkopers-voor-één-dag, of willen genieten van de gezellige drukte. Voor de bezoekers is er geen inkom te betalen. De uitbaters van de Cafetaria Sporthal Merchtem voorzien een ruim terras om de dorst te lessen. Allerlei snacks om de honger te stillen, een ijsjesman met een ruime keuze ijsjes en een springkasteel voor de kinderen. Een mooie combinatie dus van snuisteren op de rommelmarkt, eten, drinken en spelen. Tenslotte wil Swaiken het gemeentebestuur van Merchtem danken voor de logistieke steun.

 

“Swaiken Van Campenhout, één van de pioniers van de Merchtemse rommelmarkten, organiseerde op zondag 7 september 1997 (zo goed als 20 jaar geleden) een 1ste rommelmarkt met zijn vereniging KEEKS Merchtem op de terreinen van de Sint-Donatusschool aan de Maurits Sacréstraat. Op vraag van de uitbaters van de Cafetaria Sporthal Merchtem om de praktische organisatie van deze rommelmarkten op zich te nemen verscheen Swaiken na zoveel jaren opnieuw ‘op het toneel’ in het Merchtemse ‘rommelmarktwereldje’.”  

 

Zeker niet vergeten te noteren dat de volgende en laatste rommelmarkt van 2017 aan de sporthal Merchtem doorgaat op zondag 3 september, ook weer van 13 tot 18 uur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief