Eerste drie bewoners aangekomen in MERCHTEMs rusthuis

C21

Eerste drie bewoners aangekomen in MERCHTEMs rusthuis

Image1
 

Vrijdag 29 september gaat in het centrum van Merchtem woonzorgcentrum Martinas officieel open. Burgemeester Eddie De Block heeft er samen met de eerste drie residenten het glas. Het wzc werd vernoemd naar het gelijknamige oude brouwerijcomplex Ginder-Ale (brouwerij Martinas). 

 

Eddie De Block: “Ik ben echt tevreden dat de Ginder-Ale na zoveel jaren een bestemming heeft gekregen.”

 

Familie eerste bewoner: “Ons mama is echt enthousiast en kijkt er enorm naar uit om te verhuizen.”

 

De eerste drie bewoners hebben hun intrek genomen in het nieuwe woonzorgcentrum Martinas in het centrum van Merchtem. Tijdens een kleine receptie met de nieuwe residenten en hun familie wordt tijd gemaakt voor een officieel, hartelijk welkom. Rond 12.30u is er een hapje en drankje voorzien, verwelkomt de directeur de nieuwe residenten en kunnen ze samen met de familie kennismaken met medewerkers en residenten. Aansluitend zal de familie ook mee aanschuiven aan tafel voor het eerste middagmaal. De burgemeester van Merchtem komt de eerste drie bewoners mee verwelkomen.  

 

Dagprijzen vanaf 44,90 euro per dag

Elke verdieping biedt een mooi uitzicht op het centrum van Merchtem en omstreken. In het interieur zitten elementen verweven van de oude brouwerij. Geïnteresseerde bewoners krijgen tot het einde van het jaar nog een openingskorting van 15 euro per dag, waardoor de dagprijs neerkomt op 44,90 euro per dag. In totaal zal er plaats zijn voor 113 personen. Er zijn ook 9 kamers voor koppels.

 

90 jobs

In het nieuwe woonzorgcentrum zullen zo’n 90 medewerkers aan de slag gaan. Er zijn nog een aantal plekjes voor enthousiaste zorgkundigen, verpleegkundigen, medewerkers schoonmaak en keuken die ons team willen versterken. Een overzicht van de vacatures vindt u op www.armonea.be/jobs.

 

Over Armonea

Armonea heeft bijna 40 jaar zorgervaring en is de grootste onafhankelijk seniorenzorgorganisatie in België, met 83 sites, 5.600 medewerkers en een aanbod van kwalitatief hoogstaande dienstverlening voor bijna 9.000 residenten. Onze missie is om senioren zo lang mogelijk te laten genieten van leeftijd, ieder op zijn of haar manier. In dat kader bieden we een waaier aan kwalitatieve woonvormen voor senioren aan, die hen in staat stelt om te leven op de manier waarop ze dat gewoon zijn. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2017
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief